Jarkko Uro 
Lomailu tekee terää seksielämälle. (Kuva: Shutterstock)

Raskauden jälkeen seksi saattaa tippua naisen priorisointilistan kärjestä. Miehen ei kuitenkaan tarvitse seisoskella tumput suorana. Lue jutusta vinkit, kuinka mies saa synnyttäneen naisen jälleen innostumaan lemmenleikkeistä.


Askmen.com kysyi viideltä naiselta, mitä mies voi tehdä seksielämän edistämiseksi. Neuvot olivat seuraavat:

Kehu seksikkääksi

Monet naiset kokevat itsensä epäseksikkääksi synnytyksen jälkeen. Vinksahtanut ajattelutapa ei ole omiaan herättämään seksihaluja.

Miesten kannattaakin kehua puolisoaan. On miehen vastuulla saada nainen uskomaan, että epäseksikkyys on ainoastaan naisen omien korvien välissä.

”Minun mieheni sanoo, että olen kaunis, vaikka näytän omasta mielestäni todella hirveältä. Hän sanoo, että tuntee minuun vielä enemmän vetoa kuin silloin kuin tavattiin. Hän saa minut pitämään itseäni haluttavana ja näin ollen olen innokkaampi harrastamaan seksiä”, Anne, 35, kertoo.

Lue myös: Seksiä synnytyksen jälkeen

Share/Bookmark

Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.