Jarkko Uro 
Lomailu tekee terää seksielämälle. (Kuva: Shutterstock)

Naisen keho on raskauden ja synnytyksen aikana uskomattomassa myllerryksessä. Sitten tulee vauva, joka hurmaa ja uuvuttaa. Ei siis ihme, jos raskauden jälkeen seksi ei ole ihan ensimmäisenä naisen mielessä. Askmen.com-sivusto kysyi viideltä naiselta, mitä mies voi tehdä, jotta lemmenliekki jälleen leimahtaisi. Näin naiset vastasivat.


Kehu seksikkääksi

Moni nainen kokee itsensä epäseksikkääksi synnytyksen jälkeen, mikä ei ole omiaan herättämään naisen omia seksihaluja.

Miesten kannattaakin kehua puolisoaan. On miehen vastuulla saada nainen uskomaan, että epäseksikkyys on ainoastaan naisen omien korvien välissä.

”Minun mieheni sanoo, että olen kaunis, vaikka näytän omasta mielestäni todella hirveältä. Hän sanoo, että tuntee minuun vielä enemmän vetoa nyt kuin silloin, kun tapasimme. Hän saa minut pitämään itseäni haluttavana ja näin ollen olen innokkaampi harrastamaan seksiä”, Anne, 35, kertoo.

Lue myös: Seksiä synnytyksen jälkeen

Share/BookmarkPäätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Avustaja: Tiina Pokkinen
Forum-vastaava: Mira Heinonen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.