adx.adform.net/adx/?mid=151190&mkw=KEYWORD
Olet täällä:  > Lists > Footer links > Yhteistyökumppanit
adx.adform.net/adx/?mid=151187&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151206&mkw=KEYWORD

Yhteistyökumppanit

 

Vau.fi tekee sisältöyhteistyötä kolmen luotettavan asiantuntijayrityksen kanssa.
Felicitas-Klinikka 


Felicitas-Klinikka on erikoistunut sekä naisesta että miehestä johtuvan lapsettomuuden hoitoon. Alan tietämyksen ja tekniikan ajan tasalla pitävän yrityksen historia alkaa Suomen ensimmäisistä koeputkilapsista ja on edennyt nykyaikaisiin munasolun kypsytyshoitoihin ja alkiodiagnostiikkaan.

Felicitas-Klinikka toimii Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Felicitas-Konsernille, johon kuuluvat Felicitas-Klinikka, Lääkäriasema Mies ja Bulevardin Androloginen laboratorio, on myönnetty ensimmäisenä lapsettomuusklinikkana Suomessa ISO 9001/2000-laatusertifikaatti. www.felicitas.fi

 
Yliopiston Apteekki


Yliopiston Apteekki tarjoaa korkeaan ammattitaitoon ja edistykselliseen palvelukonseptiin perustuvaa asiakaslähtöistä apteekkipalvelua vuoden jokaisena päivänä.

Yliopiston Apteekki on vuonna 1755 perustettu, Helsingin yliopiston omistama apteekki. Yliopiston Apteekki toimii 12 paikkakunnalla Suomessa. Toimipisteiden määrä on rajattu lailla. Tällä hetkellä Yliopiston Apteekilla on pääapteekki ja 16 sivuapteekkia. Yliopiston Apteekki on Suomen suurin farmaseuttisen henkilöstön työllistäjä.

Yliopiston Apteekki tarjoaa palvelujaan myös yritysasiakkaille. Muun muassa työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoitokodit ovat Yliopiston Apteekin asiakkaita. www.yliopistonapteekki.fi

 
Mehilläinen


Mehiläinen Oy on johtava yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja Suomessa. Yhtiö syntyi vuonna 2001 perinteisen, 91 vuotta vanhan Sairaalaosakeyhtiö Mehiläisen ja turkulaisen Tohtoritalo-konsernin fuusioituessa. Sen jälkeen Mehiläinen on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti valtakunnalliseksi toimijaksi.

Mehiläisen painopistealueina ovat yksityinen lääkärikeskus- ja sairaalatoiminta sekä työterveyspalvelut. Mehiläinen tarjoaa myös hoivapalveluita, ja tulee jatkossa olemaan entistä laajemmin mukana kehittämässä suomalaista terveydenhuoltoa.

Tällä hetkellä Mehiläisen palveluverkostoon kuuluu yhteensä 17 lääkärikeskusta, työterveyden palvelupisteet sekä 8 sairaalaa. www.mehilainen.fiPäivitetty 07.07.2011
ILMOITUS
adx.adform.net/adx/?mid=151193&mkw=KEYWORD
adx.adform.net/adx/?mid=151199&mkw=KEYWORD

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun