Olet täällä:  > Lists > Footer links > Tietoa meistä

Vau.fi – yhdessä alusta alkaen!

 

Niinhän se on: Raskaana oleminen ja elämä lasten kanssa on ihanaa ja antoisaa, paitsi silloin kun se on hirveää ja yhtä sotkua. Meillä ei sievistellä, mutta ei toisaalta lietsota turhaa kurjuutta. Tule meille sellaisena kuin olet!

Vau.fi on paikka, jonne kannattaa poiketa säännöllisesti, sillä uusia, mielenkiintoisia juttuja ilmestyy sivuillemme päivittäin.


Tekijät

Vau.fi-palvelua julkaisee norjalainen lastenkirjakustantaja Sandviks, jonka kirjakerho Suomessa on Vaukirja. Sandviks julkaisee lisäksi painettuja oppaita pienten lasten vanhemmille.

 

Sivuston päätoimittaja on Petra Lehto, iloisen yläkoululaisen ylpeä äiti, joka vapaa-ajallaan enimmäkseen valokuvaa ja ihmettelee maailmaa.

Ota yhteyttä:
petra.lehto@sandviks.com

 

Jarkko Uro on lapsiperhemediaan keskittynyt toimittaja. Toimittamisen lisäksi Uro kirjoittaa näytelmiä ja tietokirjoja ja vapaa-ajallaan purjehtii perheensä kanssa.

Ota yhteyttä:
jarkko.uro@sandviks.com

 


Päivi Järvinen on foorumin ylläpitäjä. Hän lukee ja kirjoittaa silloin kun ehtii töiltä ja pienen poikansa kanssa touhuamiselta.

Ota yhteyttä:
paivi.jarvinen@sandviks.com

 


Sisarsivustoja

Babyverden.no on Vau.fi:n isosisko Norjasta. Vau.fi:n kanssa yhtä aikaa maaliskuussa 2008 syntyi Ruotsin Babyvarlden.se


Mainostaminen näillä sivuilla

Teemme mielellämme monenlaista yhteistyötä monenlaisten toimijoiden kanssa. Jos haluat liittyä joukkoomme ja puhutella sivustomme kautta lähes sataa tuhatta viikkokävijää, ota ihmeessä yhteyttä kumppaniimme Nostemediaan!

Lisätietoa sivustostamme löydät myös mediakortista.


Yhteystiedot

Vau.fi 

petra.lehto@vau.fi 

Sandviks AS
Strandsvingen 14
4032 Stavanger
Norja

Tutustu myös käyttöehtoihimme.

Päivitetty 28.03.2017

Lähetä kommentti
 
 
 
 
merkkiä jäljellä
Kommentteja yhteensä: 0


Päätoimittaja: Petra Lehto
Toimittaja: Jarkko Uro
Forum-vastaava: Päivi Järvinen


RSS-feed www.vau.fi

tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa ja lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Sandviks – Enriching young minds.

 

Sivun alkuun